• Gepubliceerd in Clubnieuws
Beste sponsor,

De carnaval is voorbij, de lente komt eraan, het sportpark is volop in ontwikkeling en DAW 1 en DAW 2 doen nog mee voor de prijzen! Dat belooft nog een aantal mooie voetbalmaanden. Maar het is ook weer tijd voor de jaarlijkse sponsoravond. Dit jaar vindt de sponsoravond plaats op:

donderdag 14 april 2011 in de kantine van DAW
ontvangst vanaf 20.00 uur, start om 20.30 uur

Dit jaar bieden we u, net als voorgaande jaren, een afwisselend programma. Voor ons een mooie manier om u te bedanken voor uw steun aan DAW, voor u gegarandeerd een mooie avond!

Zo hebben we dit jaar wederom Iwan van Duren uitgenodigd. Iwan is journalist bij het weekblad Voetbal International en heeft Schaijkse roots! Vorig jaar maakte hij er met Wiljan Vloet een mooie ‘show’ van. Dit jaar zal hij weer een boeiende gast meenemen waarmee hij én wij lekker over voetbal kunnen praten. Daarnaast hebben we Willem-Jan van Boekel uitgenodigd. Ook een Schaijkenaar en ook een entertainer! Voor meer informatie over Willem Jan moet u maar eens googlen op ‘Pampus’ of de ‘Grote Ja-maarshow’.

Hebben we uw interesse gewekt? Dan ontvangen we graag uw aanmelding door een e-mail met daarin uw naam, de naam van uw onderneming, uw mobiele telefoonnummer (en als u een introducee mee neemt: de naam van uw introducee) te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;

Voor vragen kunt u bellen met Joris Lange (06 -54 69 27 85).

Graag tot donderdag 14 april!

Sponsorcommissie DAW
Bert van der Heijden, Carlo de Groot, Jan Janssen, Sander van Kreij, Rolf Kok en Joris Lange
Tagged under Club