• Gepubliceerd in Clubnieuws

Terug van weg geweest.

Vanaf heden de voorbeschouwing van DAW 1 op vrijdag.

Met medewerking van de trainer en spelers van DAW 1.

 

Zoals iedereen weet is DAW 1 uitstekend begonnen in het nieuwe seizoen. Men won thuis vrij eenvoudig van Olympia’18 en MVC. Uit tegen Milsbeek werden op het tandvlees de 3 punten uit het vuur gesleept.

Zondag spelen we tegen Mill op het mooiste sportpark van de 4e klasse G, sportpark “Juliana”.

Het heeft een mooi groot hoofdveld met een tribune en vanuit de kantine heeft men een prachtig uitzicht op het veld. De laatste keer dat DAW in Mill speelde was op 26-10-2008. Het verloor toen met 2-1. Het doelpunt van DAW kwam op naam van Rob Appelhof. Bijna 3 jaar later staat er bij DAW bijna een compleet ander elftal.

DAW 1 kent geen blessuregevallen enkel wat lichte “pijntjes” . Rik Willems is de enige afwezige, hij geniet van een vakantie. De trainer heeft het elke week moeilijk om tot de 1e elf te komen mede door de sterke invalbeurten van de wisselspelers. Zoals gezegd DAW 1 won de 1e drie wedstrijden en zal er alles aan doen om zijn ongeslagen status te behouden. Juliana Mill heeft na 16 competitie duels achter elkaar niet gewonnen te hebben, het zoet van de overwinning weer geproefd. Het werd 1-0 in en tegen Handel door een vroeg doelpunt van Geert Janszen. Volgens het verslag op de website van VV Handel zette de ploeg van trainer Tinie Verhoeven vroeg druk op de defensie van de tegenstander. Juliana zal er alles aan doen om de punten in eigen huis te houden. DAW 1 zal uiteraard van haar eigen kracht uitgaan en met het prachtige nazomerweer in het vooruitzicht, zal niets u kunnen beletten om de mannen van trainer Henry van Wanrooy aan te moedigen. Namens DAW 1 tot zondag.

 

Tagged under Club