• Gepubliceerd in Clubnieuws
Alle voetbalclubs in de gemeenten Landerd en Oss zijn genomineerd voor De Voetbalclub van het jaar-verkiezing 2011. Deze verkiezing draait om de waardering van de leden en supporters. Breng je stem uit op DAW: Klik hier!

Iedereen kan via www.voetbalclubvanhetjaar.nl een stem uitbrengen op een voetbalclub uit Landerd of Oss. Bij het uitbrengen van een stem maakt men direct kans op een van de vier volledig verzorgde reizen naar een wedstrijd in de Premier League en een iPad2.
Bij het stemmen kan men cijfers geven voor sfeer, accommodatie, bestuur/organisatie en  spelopvatting van de club. Er kan op alle voetbalclubs in Nederland worden gestemd. Er wordt onderscheid gemaakt in drie categorieën: Amateurclubs, Topklassers en Betaald Voetbal Organisaties. De voetbalclubs in Landerd en Oss dingen ook mee naar de Provincie Award.
Er kan tot en met 22 december gestemd worden op de voetbalclubs via www.voetbalclubvanhetjaar.nl. Amateurclubs hebben minimaal 100 stemmen nodig om een Voetbalclub Award te kunnen winnen, topklassers 200 stemmen en profclubs 500 stemmen. Voor iedere stem keren de sponsors van deze verkiezing  vijf cent uit aan een goed doel naar keuze. Iedereen die stemt kan kiezen uit de volgende drie goede doelen: De Johan Cruyff Foundation, Stichting Spieren voor Spieren en De Dirk Kuyt Foundation.
Tagged under Club