• Gepubliceerd in Clubnieuws
DAW 6: Derbyweekend!

In Spanje heb je El clasico, in Genua heb je Derby della laterna, in Rio Fla-Flu, in Rome derby della capitale, in Liverpool: the Merseyside, in Dortmund: de Kohlenpot en Herpinia 4 en DAW 6 maken zich zondag ochtend op voor de hotseknots derby 2011

Het toeval wil, dat dit weekend niet 1 maar 2 grote derby’s op het programma staan! In Estadio Santiago Bernabeu ontvangen los galaticos- mes que une club. Alle ogen zullen gericht zijn op het duel CR7- Leo. Op zondag zal vermoedelijk het baltempo minimaal gelijkwaardig zijn maar de sfeer des te grimmiger!

DAW dat op punten nog altijd bovenaan staat, (1 punt meer en een wedstrijd meer) moet winnen om alles in eigen hand te houden, Herpinia daarentegen zal volgens scout en tevens materiaalman en Buschauffeur v/d Linden op de counter gaan spelen.

Afwachten is hoe de beste keeper van DAW (Roan Albers) zich voelt na de lichte hersenschudding van afgelopen zondag. Ruud “ the Butcher” van Dongen zal aanstaande zondag ook niet starten, de hertjes moeten door Ruud geslacht worden, want de biefstuk bestellingen voor kerst zijn niet mals!!

Coach Josep (pep) Megens zal vermoedelijk starten in een 4-3-3 systeem met vooral routine in de as en snelheid op de flanken. DAW dat Away from Home tot dusver alles won blijft vertrouwen houden in een driepunter.

Quotes uit de Media:

“Dit zijn de wedstrijden waarvoor je het allemaal doet” aldus Hans Heurkens in dagblad The Sun

“Een vrije rol moet je eerst verdienen” aldus tim vd linden op de vraag of Bastiaan “Boer” Peters een vrije rol heeft zondag..

“Ik heb ze er heeeel graag bij” Josep Megens over de afronding van de transfers van de Visschers tandem met DAW 5.

Nick Ruys: 'Het maakt me echt niet uit hoe het publiek over me denkt' in Voetbalzone

Ton Hommeles in Marca: 'Dit is het beste zesde waarin ik ooit heb gespeeld'

“Ik houd er niet van mezelf op te hemelen, dat laat ik aan anderen over” Bart Kusters in telesport

Cruijff: "Uitslag Hotseknots derby niet bepalend voor titel"

Willeke “Het wordt een hele grote” (hierbij is niet duidelijk of ze het over zoon max of over vriend el torro heeft tijdens een interview met NuSport.

10:00 uur kickoff te Herpen

DAW 5: revanche!?

Daarentegen draaien de los galaticos van DAW, u kent ze nu onderhand wel, de mannen van Rob “ maakt van een haperende machine een geoliede Zeecruiser” Kuijpers en Mark “Kaderlid in hart en nieren” vd Bogaert als een ware klassieke stoomtrein!
Los galaticos gaan zondag bodemvissen bij het laag geklasseerde Ulysses uit Megen. Deze kleiboeren werden onder toeziend oog van suikeroom en CEO van Botrans Bulk BV dhr R. Vos (die erbij was toen in 1949 de eerste dieselmotor met directe inspuiting geïntroduceerd werd) in de heenronde in de nachspielzeit verslagen. Zijn bloed eigen zoon Rick “ off Road” Vos, liet de winnende aantekenen in de 90+4e de minuut. 4-3 poppetje gezien, kastje dicht, bierpomp en Jilztank open!

Rob “ De Silo van Riga” Kuijpers en Mark “ llorets hoop in natte dagen” v/d Bogaert kennen een nagenoeg blessurevrije selectie. Met een achterstand van 3 punten op 2 koplopers doen zij ook nog volop mee om de titel. De jacht is geopend!

Kickoff : 11:30 te Megen.

 

 

 

 

 

Tagged under Club