• Gepubliceerd in Clubnieuws
Op vrijdag 9 december werd in de kantine van DAW de jaarlijkse kaderavond georganiseerd. Doel van de kaderavond is om de vele vrijwilligers die DAW rijk is, voor hun inzet te bedanken. Dit jaar was Jos Heutink als afgevaardigde van de KNVB op de festiviteiten af gekomen, om twee vrijwilligers in het bijzonder in het zonnetje te zetten. Theo Vos en Gerrit van der Linden ontvingen uit handen van de heer Heutink de zilveren waarderingsspeld van de KNVB. Daarnaast ontvingen zij een door Ietje van Dijk ontworpen oorkonde.

Theo Vos viel deze eer ten deel, omdat hij vanaf het seizoen 1970-1971 de ledenadministratie op zich genomen heeft. Daarnaast is hij in die periode 10 jaar bestuurslid van DAW geweest en is hij van 1988 tot 1995 secretaris geweest. Gerrit van der Linden werd onderscheiden vanwege het feit dat hij zich vanaf het seizoen 1970-1971 al 40 jaar als jeugdleider voor DAW heeft ingezet. Daarnaast is hij in die periode een tijdje leider geweest van DAW 3 en DAW 4 en heeft hij jarenlang zitting gehad in het jeugdbestuur. Prestaties waar beide heren trots op mogen zijn.

Chairman Henrie Lamers nam vrijdag ook de tijd om een groot aantal afzwaaiende kaderleden te bedanken, voor hun inzet bij de jeugd of senioren. Een speciale vermelding was er voor Gert-Jan Peters, die als penningmeester het niveau van de boekhouding een stimulans heeft gegeven. Ook Ton van Paassen werd naar voren geroepen, die voor deze gelegenheid een keer vóór de camera plaats mocht nemen. Ton werd bedankt voor zijn jarenlange inzet als verzorger en jeugdleider bij DAW.

Terwijl het rumoer in de kantine steeds verder toenam, mochten ook Bert van der Heijden en Rolf Kok dankbetuigingen in ontvangst nemen. Zij hebben hun activiteiten in de sponsorcommissie gestaakt, maar kunnen terugkijken op een succesvolle periode waarin het hoofdveld en het kunstgrasveld bijna volledig met reclameborden omgeven werden. Pepijn en Rob van de Ven werden gehuldigd voor de 12,5 jaar dat zij als vrijwilliger actief zijn voor DAW. Pepijn zet zich al 12,5 jaar in als leider en scheidsrechter, terwijl Rob zich voornamelijk met de dames bezig gehouden heeft en als ware DJ regelmatig het verzorgen van de muziek onder zijn hoede heeft genomen.

Ook Maikel van Orsouw, Rik van der Linden en Hans van Boxtel lieten zich voor hun inzet als jeugdleider in de bloemetjes zetten, evenals Erik van de Heuvel die inmiddels al 12,5 jaar als assistent-trainer van DAW 1 actief is en nog altijd menig tegenstander in de competitie angst in boezemt door in trainingspak langs de lijn te verschijnen. Dorus van Oort, Ger Potjes, Ybo Ulkes en Erik Vos werden bedankt voor hun inzet binnen de jeugd van DAW. Ook Tom School kreeg een speciale vermelding, nu hij als jeugdleider gestopt is om het wedstrijdsecretariaat op zaterdagen in goede banen te kunnen leiden.

Last but not least werden ook Bart van de Velden (acht jaar jeugdleider), Bas van de Ven en Rens Wijnakker (respectievelijk tien en zes jaar trainerschap van standaardteams in de jeugd), Tonny van den Hoogen, Frans van der Linden (veertien jaar jeugdbestuur) en Frans van Uden (zes jaar scheidsrechter en medeoprichter van de scheidsrechterspool) voor bedankt voor bewezen diensten.

Na het officiële gedeelte brak het feestgedruis los. Nadat er met behulp van een Volkelse frietkar een prima bodem voor de rest van de avond gelegd was, konden de festiviteiten tot in de kleine uurtjes worden voortgezet. Aangezien het vermoedelijk de laatste kaderavond in deze kantine was, konden alle remmen compleet los. Het zou nog erg lang onrustig blijven in de Bossestraat.

Hieronder enkele foto's en hier een uitgebreide fotoreportage

DSC_0020

DSC_0010

DSC_0042

DSC_0045

DSC_0048

DSC_0051

DSC_0055
Tagged under Club