• Gepubliceerd in Clubnieuws
John van de Haterd uit Schaijk gaat mee doen met de Alpe d’Huzes 2012

Team Alpe d’HuZes van ADC Autogroep in Veghel waar John al een aantal jaren werkzaam is heeft de definitieve bevestiging gekregen dat het team mag deelnemen aan de beklimming van de Alpe d'Huzes in 2012.
Met het ADC Alpe d’HuZes team gaat hij dit tweedaagse evenement samen met honderden teams fietsend of lopend de Franse Alp bedwingen, voor het goede doel, namelijk de Stichting ‘Geef Nooit Op’ (KWF Kankerbestrijding). Dit jaar werd voor de strijd tegen kanker circa 20 miljoen euro bij elkaar gebracht. Vanwege de grote belangstelling voor dit evenement gaan ze het over twee dagen uit strijken en zo kan in 2012 wellicht het dubbele bedrag bij elkaar worden gebracht. En dat heeft de stichting broodnodig voor al haar onderzoeken met het doel om de ziekte kanker te bestrijden”, zegt John van de Haterd. "Mijn vader is overleden aan deze ziekte. Ter nagedachtenis aan hem maar ook aan alle dierbaren die te vroeg aan kanker zijn overleden en ter inspiratie van de mensen die aan het strijden zijn wil ik die berg beklimmen. Jezelf één dag inzetten om een aantal keer de Alpe d"Huez op te klimmen doe ik vrijwillig, maar strijden tegen de ziekte kanker doe je niet vrijwillig, zo wil ik graag een steentje bijdragen aan de strijd tegen kanker, voor jou, mij en de toekomst. Want wie weet, straks vraag jij jezelf af waarom ik? Een op de drie krijgt met deze ziekte te maken, ik hoop dat veel mensen me hierin willen steunen. Op 6 juni 2012 beklim ik met zes collega’s en met zoveel mogelijk sponsorgeld in mijn achterzak lopend (driekeer achter elkaar) de Alpe d’Huez. Onder het motto: ‘Opgeven is geen optie’.".  

Voor meer informatie mag je mij altijd even mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen 06-25088069
Wilt u doneren, kijk dan op zijn persoonlijke pagina, ga naar deze link: http://tyurl.org/1M3Pny

Tagged under Club