• Gepubliceerd in Clubnieuws
Toto sponsort amateurclubs, zoals DAW. Zo kunnen amateurclubs via Toto geld voor de clubkas genereren. Voor elk clublid dat via www.toto.nl deelneemt, krijgt DAW een provisie van 10% over de inleg van het clublid. Daarnaast ontvangt DAW voor elk deelnemend lid eenmalig 4,50 euro voor elke speler die voor minimaal 20 euro heeft gespeeld.

Toto sponsort DAW

Extra voetbalmaterialen
Naast de provisie kan DAW met Toto ook sparen voor extra gratis voetbalmaterialen. Wanneer de leden bij Toto een bepaalde inleg hebben bereikt, kunnen gratis voetbalmaterialen besteld worden. De club met de hoogste inleg in verhouding tot het aantal seniorenleden wint een extra sponsorbedrag van 10.000 euro netto. 

Toto hoofdsponsor Nederlands amateurvoetbal
Toto draagt jaarlijks een groot bedrag aan het amateurvoetbal af via de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB). In 2011 doneerde Toto een recordbedrag van ruim 4 miljoen euro. Toto is een onderdeel van De Lotto, die sinds haar oprichting in 1961 meer dan 1,3 miljard euro aan de Nederlandse sport heeft afgedragen via het NOC*NSF. Aan overige goede doelen waaronder het Oranje Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en bijvoorbeeld de Nierstichting is sinds de oprichting circa 500 miljoen euro afgedragen. Voor meer informatie: www.toto.nl .  
Tagged under Club