• Gepubliceerd in Clubnieuws
Zondag staat alweer een thuiswedstrijd op het programma, nog maar nauwelijks uitgevierd wacht alweer Venhorst. De ploeg van trainer Marc van de Ven heeft nog alle kans op de nacompetitie. Iets waar de ploeg ook recht op heeft gezien het spel van de ploeg tegen oa. DAW in Venhorst. Daar won DAW in de “dying seconds” door een doelpunt van Rens Wijnakker. Sportieve felicitaties aan het adres van DAW van trainer van de Ven “De terechte kampioen” en “meest constante ploeg” waren de mooie woorden van de Veghelnaar. DAW wil zondag natuurlijk laten zien dat de trainer van Venhorst niets teveel heeft gezegd. Het wil zich revancheren voor de vervelende uitglijder van afgelopen zondag tegen HBV. Rens, Brian en Niels hebben de aanslagen van zondag nog niet helemaal verwerkt en zullen, of er helemaal niet bij zijn of beginnen op de bank. Robbert Knipping daarentegen is wel weer speelklaar en zou kunnen starten. Kampioenstrainer van Wanrooy start zijn medewerking aan de voorbeschouwing met een dankwoord aan DAW, het barpersoneel, hoofdsponsor van Dinther, de Drie Heere en alle trouwe supporters voor de 2 fantastische dagen van feest. Dan over de wedstrijd van as zondag. “Venhorst heeft een goede ploeg en uit hadden we het lastig” “Neem van mij aan dat de spelers van DAW er alles aan zullen doen om de competitie goed af te sluiten”. “Elke speler weet wat er gevraagd wordt en ten eerste is dit inzet, strijd en beleving”. Een mooi affiche om een bezoek te brengen aan ons sportpark. DAW speelt op het kunstgrasveld om 14.30 uur scheidsrechter is de hr de Haas. En dan nog even dit. Henry van Wanrooy heeft een aantal DAW’ers gevraagd om een motiverende zin in aanloop van de kampioenswedstrijd van vorige week. Deze willen wij u niet onthouden omdat er een paar hele mooie tussen zaten.
Tinie verstegen 45 jaar vrijwilliger. Succes, geniet ervan , maar ben en blijf een waardig kampioen, ook naar al die vrijwilligers toe.
Van de kantine juf!!!!!!!!! Jet. Met heel veel strijd winnen jullie ook deze wedstrijd, en op naar de 3e klasse.
Ad v d Hoogen, Trouwe supporter, staand op de heuvel. Kom op mannen, doe het voor de club,voor de vele trouwe supporters, maar vooral ook voor jullie zelf, want jullie hebben het verdiend.
Jan Janssen, Mannen, dit is een unieke wedstrijd om nooit te vergeten, speel vooral met plezier en passie, de rest komt dan vanzelf.
Ton v Tuyl, Bij deze mooie dag hoort ook een mooi resultaat, dus vol er voor gaan. Ze kunnen onze dag niet verpesten maar we kunnen hem wel nog mooier maken.
Henk van Ras , Oud trainer. Spelen in het eerste elftal is de mooiste periode van je leven ! met een kampioenschap geef je niet alleen jezelf ,je team , maar de hele gemeenschap een trots gevoel ! grijpen die kans ..
Dré van Dinther, hoofdsponsor en oud 1e elftal speler. “Als echt team win je de wedstrijd voor het eerste fluitsignaal. Kijk elkaar aan, pak de tegenstander bij de keel en laat niet meer los.”
Henrie Lamers. Voorzitter. Al jarenlang hunkert DAW naar de 3e klasse. Niet alleen de spelersgroep en begeleiding, maar ook de supporters, de vrijwilligers en alle kaderleden, kortom geheel DAW hunkert naar de 3e klasse.Ook de gehele omgeving is van mening dat DAW, gezien de omvang van de club en de omvang van de jeugdafdeling, thuishoort in de 3e klasse. Vandaag kunnen jullie dit waarmaken en deze hele grote wens voor DAW invullen. Mannen maak het vanmiddag waar, laat zien dat DAW 3e klasse waardig is en geniet ervan.
Gerard Manders TC en Simply the Best. "Ga d'r voor, maar vooral: geniet ervan!"
Tagged under Club