• Gepubliceerd in Clubnieuws
Afgelopen zondag hebben 2 kampioenmakers afscheid genomen van onze mooie club. Onder dankzegging van voorzitter Henrie Lamers en in aanwezigheid van veel spelers en supporters namen afscheid:

Ronald v/d Venne; elftalleider van DAW 1. Ronald is 5 jaar leider geweest van ons vaandelteam en heeft daarbij 2 mooie kampioenschappen meegemaakt. De opmars van de 5e klasse naar de 3e klasse zijn mede te danken aan zijn voortreffelijke inzet en leiderschap. Ronald bedankt!

tn_IMAG0233

tn_IMAG0230

Ton van Tuyl; elftalleider van DAW 2 en assistent-trainer van de selectie. Ton is 2 jaar leider geweest bij DAW 2 en heeft het team geholpen aan het kampioenschap waar zo lang naar werd uitgekeken. Zijn kwaliteiten als teambuilder, aanjager en tacticus zijn bepalend geweest voor de sportieve groei van het 2e elftal. Ton bedankt!

tn_tontuil_afscheid

tn_IMAG0125

De vrijgekomen plekken in de technische staf van de selectie zijn overigens al ingevuld. Rob van de Ven zal zijn actieve voetbalcarriere op een lager pitje zetten om zo ruimte te krijgen voor zijn nieuwe rol als elftalleider voor DAW 1. Dirk-Jan Manders uit Overlangel is aangetrokken als nieuwe leider van DAW 2.
Tagged under Club