• Gepubliceerd in Clubnieuws
vacature_picDe DAW PR-commissie onderhoudt contacten met de media, beheert de website www.vvdaw.nl, geeft het clubblad De DAW'er uit, beheert de "uitzendingen" van Kantine TV, verzorgt verslagen en fotoreportages van evenementen en is druk bezig met een eigen clubapp. Deze dynamische commissie (de olie in de DAW-machine) is op zoek naar talent om de toenemende vraag naar PR-activiteiten in goede banen te kunnen leiden!

Ben je sterk in communicatie of PR? Heb je affiniteit met journalistiek of fotografie? Wil je je ontwikkelen in webmanagement of softwarepakketten als Adobe Indesign? Weet jij hoe je een boodschap via meerdere kanalen brengt bij een veelzijdige doelgroep? Of heb je interesse om de PR-activiteiten te coördineren? Ben je enthousiast en kundig of leergierig in een van bovengenoemde activiteiten? Meld je dan nu aan, want wij willen jou!

Wij bieden je de mogelijkheid om je talenten in de praktijk te brengen en deze verder uit te bouwen. Wij bieden je een plek midden in de mooiste club van Schaijk (dat kan achter de schermen zijn of als verslaggever of fotograaf juist een plek wat meer op de voorgrond). Wij bieden je een heel leuk team van enthousiastelingen. En last but not least bieden we je de kans om je werk wekelijks aan duizenden mensen te laten zien: DAW-leden, ouders, supporters, bezoekers van de kantine, lezers van regionale weekbladen media, sponsors, etc.

Ben je entousiast of heb je vragen, neem dan contact op met Martijn de Graauw via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-18552970. Uiteraard kunnen vragen of reacties ook gericht worden aan de overige leden van de PR-commissie: Geert Manders, Jan Janssen en Ton Reijnen.
Tagged under Club