• Gepubliceerd in Clubnieuws
In september zal de eerste officiële supportersclub van DAW het levenslicht zien. En die is zeer welkom! Een club met 1000 leden, spelend in de 3e klasse (heren) en 2e klasse (dames), met een grote supportersschare in uit en thuiswedstrijden én met een fantastisch clubgevoel; zo’n club verdient het om een supportersclub te hebben.

Dus in januari trokken John van Orsouw en Tinie Verstegen de stoute schoenen aan en besloten te gaan starten met het uitwerken van dit initiatief. In mei vonden de eerste vergaderingen plaats en is er een bestuur gevormd.
De supportersclub is er zeker niet alleen voor DAW 1 en Dames 1. De supportersclub is er voor alle elftallen, voor alle leden en voor alle supporters. De supportersclub gaat op diverse manieren ondersteuning bieden en gaat ook enkele activiteiten organiseren, zoals een wildkermis in december.

In september zullen er inschrijfformulieren beschikbaar komen, waarmee je je kunt aanmelden als lid. Een bescheiden contributie zal van de leden gevraagd worden. Uiteraard is er nog veel meer informatie beschikbaar, maar ook die zal in september via een eigen supporterspagina op www.vvdaw.nl bekend worden gemaakt.

Het bestuur van de supportersclub hoopt dat vele leden en supporters lid zullen worden!
Tagged under Club