• Gepubliceerd in Clubnieuws
Rhode is zondag de tegenstander voor DAW in alweer de vijfde competitiewedstrijd. Rhode behaalde in de Mortel een overtuigende zege. MVC werd met 5-0 achter gelaten. Volgens de website van Rhode had de uitslag met wat geluk in de dubbele cijfers kunnen vallen.
Opvallende namen bij Rhode zijn Teun Latijnhouwers en Michel Daniels. De eerste jonge snelle aanvaller scoorde dit seizoen pas éénmaal zijn collega aanvaller Daniels al driemaal. Verder in het elftal Tim Stewart de broer van. Trainer is Ronald Tielemans een ervaren trainer die al een aantal mooie clubs getraind heeft. Hiervoor was hij werkzaam bij 2e klasser NMC en daarvoor bij Best Vooruit, Zwaluw VFC, ESV, SBC en Tongelre.
De ploeg speelt vanuit een goede organisatie zo laat spits Robbert Knipping optekenen. Robbert bekeek op de vrije zondag Rhode. Robbert; “Rhode is een tegenstander die vanuit een gedegen organisatie voorin verrassend uit de hoek kan komen”. Robbert vervolgt; “het is belangrijk dat we zelf een goede organisatie neer zetten met een duidelijke communicatie”. “We kennen de kwaliteiten van onze ploeg en moeten het vertrouwen zien terug te winnen in ons eigen spel”. Verder, ”Iedereen beseft dat de punten zeer gewenst zijn, maar er is niemand binnen het team die de handdoek in de ring gooit”. “Het seizoen is nog lang”.“Wanneer zondag de 3 punten worden gepakt, kom je tenminste al gelijk met Rhode”. “Het is belangrijk dat iedereen elkaar op de training op scherp zet en er niemand verzaakt in de wedstrijd”. “En op dit moment is de basis 100% inzet van iedere speler”.
We vragen aan trainer Henry van Wanrooij of er nieuws is vanuit de omvangrijke ziekenboeg. Henry; “Er zijn wat jongens op de weg terug”. ”We zullen donderdag zien wie er kunnen spelen zondag”. “Dinsdag is er in ieder geval super scherp getraind en ik heb daarom ook veel vertrouwen in een goede afloop zondag”.
De weergoden voorspellen een droge zondag dus op naar sportpark “de Neul” wedstrijd start om 14.30 precies, geleid door scheidsrechter Vereijken.
Tagged under Club