• Gepubliceerd in Clubnieuws
Zondag speelt DAW haar laatste wedstrijd alweer uit de heenronde. Het gaat op bezoek in het lommerrijke Gennep alwaar op sportpark “de HeyKuul” Vitesse’08 ons zal ontvangen.
Vitesse, momenteel voorlaatste heeft 2 punten minder dan DAW en bij winst kan DAW een gat slaan naar de degradatiestreep en aanhaken bij de middenmoot. Kortom weer een cruciale wedstrijd. Van de ploeg van trainer Joop van den Ing is niet zoveel bekend of het moet zijn dat er een compleet ander team staat dan vorig seizoen. Vitesse’08 rekende af met het verleden en verjongde het team aanzienlijk. Schoolvoorbeeld is de pas 18 jarige Stijn Verhoeven. De jongeling presteert wekelijks boven verwachting, tel daarbij  een bovengemiddelde werklust, dan kan er voor DAW geen rede zijn voor onderschatting. DAW zal minimaal dezelfde arbeid moeten leveren als de tegenstander. Dan pas zullen de eventuele extra kwaliteiten een rol gaan spelen. DAW is bijna weer compleet Tom den Ouden is geblesseerd en Michiel Schamp voor één duel geschorst.
We vragen routenier Mike van Son naar de komende wedstrijd. Mike; “We hebben ons goed hersteld na het verlies uit in Geffen door een goede overwinning op MVC”. “Het is jammer dat Michiel er na zijn rode van afgelopen zondag helaas niet bij kan zijn maar we zijn blij dat we in Sjoerd een prima keeper achter de hand hebben die ons afgelopen zondag perfect in de wedstrijd heeft gehouden”. Buiten dat moet Tom den Ouden zondag helaas verstek laten gaan met een blessure”. Over de komende tegenstander kan ik niet veel zeggen”. “Er is bij Vitesse veel veranderd doordat er veel jongens zijn gestopt of vertrokken”. “Zoals ik heb begrepen zijn het jonge gasten met veel individuele kwaliteiten”. “We zullen scherp moeten beginnen met dezelfde instelling en beleving als zondag na de rode kaart”. “Als we dit op kunnen brengen geloof ik in een goed resultaat”. “We geven op dit moment weinig weg, maar zullen vanuit daar nog wel meer aan het voetballen moeten gaan”. “Mijn ervaring leert dat Gennep uit, altijd lastig is en je dus alles moet geven om daar 3 punten te pakken”.
Ook hier verwachtten we weer een groot aantal DAW supporters, scheidsrechter van dienst is de Hr Manders. Aanvang wedstrijd half drie.

Wedstrijden uit het verleden.

01-10 2006 Vitesse - DAW    1-1  doelpunt Dirk v d Hoogen
11-03 2007 DAW - Vitesse    1-0  doelpunt Dirk v d Hoogen
09-09 2007 DAW - Vitesse    1-1  doelpunt Sylvester Rodriquez
22-03-2008 Vitesse - DAW    1-1  doelpunt  Rob Appelhof
Tagged under Club