• Gepubliceerd in Clubnieuws

Wat zeg je als coach vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als trainer als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je als bestuurder om met lastige ouders?
Kom naar de theatervoorstelling "Wel winnen, hè!" Een inspirerende show voor alle vrijwilligers bij sportverenigingen.
Ben jij trainer, coach, begeleider, bestuurslid of scheidsrechter? Dan is deze leuke voorstelling over het versterken van de vereniging en het begeleiden van jeugdige sporters echt iets voor jou. Hoe kun je met elkaar een cultuur neerzetten waarin prestaties verbeteren, sportiviteit toeneemt, meer pubers lid blijven en het aantal vrijwilligers groeit!

Het verhaal dat deze avond wordt gebracht, is gestoeld op praktijkervaringen van topcoaches en onderbouwd met jarenlang wetenschappelijk onderzoek. In de voorstelling spelen o.a. Bas Grevelink (Comedy Train / Musical Joseph) en Ewald van Kouwen (aanvoerder van de beweging Positief Coachen).

Na afloop is er gelegenheid om met elkaar te praten in de foyer.

De voorstelling is op de volgende plaatsen te zien:
• Uden Theater Markant, maandag 28 januari 2013
• Oss Theater de Lievekamp, woensdag 13 februari 2013 (=woensdag na carnaval)

 

De KNVB biedt vrijwilligers van verenigingen een hoge korting aan. Een kaartje kost slechts € 5,- (normale prijs € 20,-).
Heb je als trainer, leider, scheidsrechter of bestuurslid bij de DAW-jeugd interesse om hier naar toe te gaan meld je dan uiterlijk maandag 21 januari aan bij Marcel vd Heuvel (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). De kaarten worden betaald door DAW.

 

Let op: omdat we op dit moment nog niet kunnen zeggen hoeveel kaarten voor DAW beschikbaar zijn betekent aanmelden nog geen garantie op een kaartje. Bij meer aanmeldingen dan beschikbare kaarten zal er worden geloot.

Bron: KNVB Zuid II

Tagged under Club