• Gepubliceerd in Clubnieuws

Zondag speelt DAW in Erp tegen de plaatselijke troste koploper van de 3e klasse D RKSV Erp.
De club van trainer Raymond Koenraadt won de 1e wedstrijd na de winterpauze ruim in de Mortel met dezelfde cijfers als in de heenwedstrijd tegen DAW 0- 4. DAW was in die wedstrijd verre van compleet en Erp behaalde dan ook een verdiende overwinning. De jonge ploeg strafte behendig alle foutjes in de DAW defensie genadeloos af. Zondag zal het anders gaan is althans de verwachting van trainer van Wanrooij. Henry, "Er staat een gretige, bijna geheel fitte groep tot mijn beschikking". "Dirk keert ook nog eens terug van een schorsing dus keuzes te over". DAW doet volop mee in de 2e periode, het heeft één punt achterstand op Rhode maar de programma's van beide teams zijn wel verschillend van zwaarte. Zo moet DAW naast Erp ook nog afrekenen met EVVC. Uit op paasmaandag 1 april. Rhode speelt twee thuiswedstrijden tegen de laagvliegers MVC en Ruwaard. Lijkt natuurlijk makkelijker, maar het blijft voetbal.
Achterin bij DAW speelt Rik Willems en we vragen Rik hoe hij tegen de wedstrijd van zondag aankijkt. Rik, "Erp is een goed team met veel verschillende spelers die kunnen scoren".
"De veelzijdigheid is een kracht van Erp, hiertegenover zullen we zelf een goede organisatie moeten zetten". "De Erpenaren zijn sterk aan deze competitie begonnen, maar hebben in de 2e periode toch wat puntjes laten liggen". "Hierdoor heeft Vinkel weer aansluiting kunnen vinden en dus is er weer van alles mogelijk in deze competitie". Verder Rik over DAW 1 "Zelf zijn we bezig met een goede reeks en er zijn dus ook voldoende mogelijkheden tegen de koploper". "Afgelopen zondag tegen Avanti speelde we geen goede wedstrijd". "Toch winnen we met veel inzet, strijd en een beetje geluk die wedstrijd".
"Na de winterstop hebben we een aantal erg sterke oefenwedstrijden gespeeld". "Kortom alle ingrediënten voor een mooie pot voetbal zijn aanwezig" Als koning winter nou geen roet in het eten gooit kan er misschien wel een verassing in zitten voor DAW. De wedstrijd begint op sportpark den Uil zoals gebruikelijk om 14.30 precies. Scheidsrechter is de hr Schuijling uit Oss.

Foto, Een scrimage voor het doel van invaller keeper Schamp in de thuiswedstrijd.

.DAW erp

Tagged under Club