• Gepubliceerd in Clubnieuws

KNVB clubcoach Paul Cuppen komt workshops geven bij DAW.

Maandag 8 april voor de E- klasse

'Verantwoord training geven aan pupillen'

Beste enthousiaste leider, voetbaltrainer of trainster E pupillen,

In de komende periode zal KNVB clubcoach Paul Cuppen bij DAW een aantal workshops 'Verantwoord training geven aan F - E en D pupillen' verzorgen bij DAW. Elke avond nemen we een andere leeftijdsgroep onder de loep, maandag 4 maart waren de F-pupillen aan de buurt, maandag 8 april de E-pupillen en maandag 29 april de D-pupillen.
Beginnende trainers en trainsters willen graag aan de slag maar het ontbreekt vaak aan oefenstof, begeleiding, handvatten etc. Om nu meteen een cursus te gaan volgen is soms ook te veel van het goede.
Daarom proberen we middels een workshops jullie wegwijs te maken als het gaat om verantwoorde training te geven aan deze pupillen. De workshops zijn laagdrempelig, je hoeft geen kenner te zijn of zelf op niveau te hebben gevoetbald. Niets moet, alles mag en je gaat nooit "af".
De workshops zijn gericht op de praktijk. We beginnen om 18.45 uur en staan binnen een half uurtje op het veld om een gedeelte van een training te geven, maandag 8 april wordt dan ook gegeven aan onze E2 spelers. Samen met je eigen mensen van je eigen club, veilig oefenen. Na de praktijk volgt nog een uurtje interessante en aanvullende theorie.
Met behulp van deze workshops en de nodige oefenstof, deze wordt door DAW aan jullie verstrekt, kun je in de toekomst gericht voetbaltrainingen geven aan je doelgroep.

Even over de clubcoach;

Paul Cuppen

Zijn naam is Paul Cuppen en naast zijn dagelijkse werk is hij clubcoach bij de KNVB in regio I Zuid 2, onze regio. Hij ondersteunt hierbij op technisch vlak (voetbalontwikkeling) zo'n 62 clubs in deze regio. Deze workshops heeft hij al met plezier geven bij diverse clubs. Verder is hij technisch docent bij de KNVB en geeft de cursussen Technisch Jeugd Coördinator UEFA C- senioren trainerscursus. Daarnaast is Paul ook talentencoach in dit district voor beloftevolle voetballers en voetbalsters. Paul kijkt er naar uit om samen met jullie een mooi en leerzaam traject te gaan maken.

Namens commissie jeugd technische zaken,
Henry van Boekel 06-46227338 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tagged under Club