• Gepubliceerd in Clubnieuws

Zondag half drie alweer een mooi "affiche" op sportpark "den Heuvel". DAW ontvangt dan het Nooit Gedacht van oud DAW trainer Jurgen van Wanrooij. Uit verloor het met 2-0 maar alles wat Schaijk was vond dat "we" te weinig kregen. Tijd voor een sportieve revanche, al zal dat lastig worden. Nooit Gedacht heeft nog één overwinning nodig om zich definitief veilig te spelen en zal dat graag meteen doen.

DAW, volop in de race voor de derde periode, kan zeer goede zaken doen door af te rekenen met het stugge Nooit Gedacht. Bij DAW staat als een rots in de branding, zeker na de winterstop, Rob Vijnmans te spelen. In tegenstelling wat er in de media verscheen is het helemaal niet zeker dat Rob erna dit seizoen een punt achter zet. En in de vorm waarin hij nu steekt zou dat dan ook een geweldige aderlating zijn. Zijn routine en rust is soms net wat deze jonge groep nodig heeft in de wedstrijd. Rob over het duel van zondag. "We hebben zondag thuis iets recht te zetten na onze verloren uitwedstrijd tegen Nooit Gedacht". "Uit hebben we eigenlijk door 2 persoonlijke fouten en het niet benutten van onze eigen kansen laten liggen". "Nooit Gedacht is een degelijk team met geen echte uitblinkers, maar met veel strijd en passie maken ze het iedere tegenstander moeilijk". "Dat lees je ook in de verslagen van hun laatste wedstrijden". "Wij zijn als groep weer enkele stappen verder en spelen stukken beter als toen, dus dat moeten we zondag ook laten zien". "Ik verwacht zondag een fel en strijdbaar Geffen in Schaijk, dus we zullen vanaf minuut één er moeten staan". "We kunnen zondag een belangrijke stap zetten voor de derde periode, iets wat een mooie bijkomstigheid is en wat in het begin van het seizoen niet in de lijn der verwachtingen lag.

Bij DAW keert Dirk van den Hoogen terug van een wedstrijd schorsing en verder keert Niels terug uit de ziekenboeg. Coach Henry van Wanrooij hamert erop nu juist het plezier en de spelvreugde te bewaren. Want zo zegt Henrie, spelen om de prijzen dat is wat elke voetballer toch wil. DAW is er klaar voor, zonnig weer wordt er voorspeld dus op naar de Bossestraat Scheidsrechter is de heer Schuijlling uit Oss. Namens spelers en begeleiding tot zondag.

 Rob Vijnmans in actie tijden Nooit Gedacht - DAW (foto Ingrid Willems)

Nooit gedacht -DAW  4 Nov 2012 075

Tagged under Club