• Gepubliceerd in Clubnieuws

Om 14.30 zal scheidsrechter van Dijk, geassisteerd door de heren van Munster en van Heuts de wedstrijd in Velden in gang zetten. Voor DAW zaak om vanaf minuut één bij de les te zijn. Strijd zal er geleverd moeten worden en dusdanig dat dit tenminste in balans is met IVO. IVO speelde in Schaijk bij vlagen prima, de basis daarvan was inzit van alle elf spelers. IVO was gevaarlijk in de omschakeling en DAW had geluk dat Rik en lat redding brachten. We beginnen zondag gewoon met 0-0 en er is dus nog van alles mogelijk. Daarbij is de steun van de Schaijkse supporters zeer gewenst. Het Theo Lommen sportpark ligt in het hart van het dorp en zal zondag het strijdtoneel zijn. Eindigt de wedstrijd wederom gelijk dan volgt in alle gevallen 2 X 15 minuten verlenging. De zgn. europacup regeling waarbij eventuele "uitdoelpunten" dubbel tellen geld hier niet. Is de stand na verlenging nog gelijk dan volgen er strafschoppen. Henry van Wanrooy wil nog niet capituleren en zijn afscheid graag nog uitstellen.
Henry over zondag. "Wij hebben een fantastisch seizoen achter rug, als je van de 4e klasse komt en een periode pakt en 4e wordt heb je het heel goed gedaan".
"De wil bij IVO om elk duel opnieuw te winnen was er meer als bij DAW".
"Ik was teleurgesteld in de felheid van mijn team".
"Wij hebben geluk gehad dat het 0 - 0 is geworden en als wij niet scherper, feller en meer karakter tonen gaan wij het niet redden bij IVO".
"Voetballen kunnen wij allemaal, maar in een nacompetitie gelden andere wetten om een prijs te behalen".
"Ik verwacht een DAW die er alles aan doet om bij IVO een goed resultaat te behalen. "Zodat je tenminste met borst vooruit en met opgeheven hoofd het veld af kan lopen, omdat er dan alles aan gedaan is om te vechten voor een goed resultaat". Zo! De trainer is in ieder geval messcherp. DAW zal geduld moeten hebben, ook in de thuiswedstrijd kreeg het kansen en statistisch gezien scoort DAW bijna altijd. De rolverdeling is duidelijk, IVO is op basis van de 1e wedstrijd de favoriet. Maar het mooie van voetbal is dat er van alles mogelijk is.

sport IVO

Tagged under Club