• Gepubliceerd in Clubnieuws

De slotdag is er voor alle jeugdteams met hun leiders

Elk jaar wordt als afsluiting van het seizoen de "Slotdag" georganiseerd. In de ochtend komen de F-E-D teams, zij spelen twee wedstrijdjes tegen hun ouders. De MP en Kabouters hebben een eigen programma. 's Middags is de oudere jeugd aan de beurt, ook zij spelen twee partijtjes maar dan tegen elkaar.

Beide dagdelen worden besloten met de strijd om de penaltybokaal. Elk team (behalve MP en Kabouters) heeft van tevoren enkele spelers geselecteerd en zij gaan proberen om de bronzen, zilveren of gouden penaltybokaal te winnen. Daarnaast wordt voor de A t/m D klasse de teamspeler bekend gemaakt. Tenslotte wordt de Fair Play bokaal uitgereikt aan het meest sportieve team (A t/m D) van het afgelopen seizoen.
Op de slotdag komt het team voor de laatste keer bij elkaar, een uitgelezen kans om leiders en trainers te bedanken en na te praten over het seizoen. Dit jaar is er ook een programma voor de A-teams, voor de tweedejaars A betekent het zelfs het afscheid van de jeugd. Zij hebben de leeftijd bereikt om zich aan te sluiten bij de senioren en voortaan op zondag te voetballen. Daarom een extra oproep voor alle A spelers: neem met je hele team afscheid van je jeugdperiode bij DAW tijdens de slotdag.

Dit jaar is de Slotdag op zaterdag 1 juni.

  • Alle D-E-F teams: 
    08.45 uur : aanwezig
    11.45 uur: penaltybokaal 11.45 uur
    13.00 uur: einde programma ca 13.00 uur
  • MP en Kabouters:
    10.45 uur: aanwezig
    11.45 uur: alle kinderen nemen penalty
    13.00 uur: einde programma
  • Alle A-B-C teams:
    13.45 uur: aanwezig
    15.45 uur: penaltybokaal
    16.45 uur: einde programma
Tagged under Club