• Gepubliceerd in Clubnieuws

Op vrijdag 7 juni was de prijsuitreiking in Cafe D’n Brouwer in Mariaheide.

Dames2-aanvoerdster Kim Kusters beschrijft kort de avond: "Nadat er eerst een tonprater was geweest, die de spits van Boekel Sport vroeg hoeveel doelpunten ze dit seizoen had gemaakt en het lachwekkende antwoord gaf van maarliefst 1 doelpunt, was het tijd voor de uitreiking van de prijs. Ieder team werd het podium opgevraagd en moest wat vragen beantwoorden. Hierna kreeg de omroeper de envelop en maakte het nog spannend door niet de nummer 2 te noemen, want dat waren de andere teams geworden. Daarna werd de hint gegeven dat de winnaar kampioen was geworden. Hierdoor vielen er al wat teams af. Nadat er gezegd werd dat de winnaar ook de kampioensshirts aan hadden, was het duidelijk dat DAW vrouwen 2 de prijs mee naar huis mochten nemen.

In de feesttent van de stichting carnaval werd de avond gezamenlijk onder het genot van enkele alcoholische versnaperingen werd de avond afgesloten.

Een geweldig seizoen werd mooi afgesloten. Alle prijzen die er te pakken waren dit jaar, zijn hierbij behaald. Iedereen die op ons heeft gestemd namens heel ons team hartelijk bedankt!"

 

 

 aanmoedigingsprijs2013

Tagged under Club