• Gepubliceerd in Clubnieuws

Met drie punten in de zak reist een nagenoeg fitte selectie af naar Venhorst om daar de plaatselijke trost te gaan bestrijden.

Venhorst verloor de eerste wedstrijd van kampioenskandidaat Rhode en zal er natuurlijk op gebrand zijn om de punten in de Peel te houden. De ploeg is ten opzichte van vorig seizoen nauwelijks veranderd. De opvallendste wijziging zit op de bank, trainer Marc van de Ven werd opgevolgd door Willem van den Burgt. Laatstgenoemde was aandachtig touwschouwer bij de derby en zal ongetwijfeld een goed beeld van DAW hebben gekregen. Venhorst kent voor DAW nauwelijks geheimen. Een ploeg die gevaarlijk is in de omschakeling, de kracht van het elftal is dat ze binnen een paar passes voor het doel van de tegenstander zijn. Voeg daar aan toe topscoorder Tom van de Boogaart en je hebt een gevaarlijk elftal.

We vragen trainer Rob van Griensven naar komende wedstrijd. Rob; "de wedstrijd Rhode Venhorst kende twee gezichten na rust een agressief en herboren Venhorst die terugviel in hun oude spelletje vanuit een hechte organisatie in de omschakeling gevaarlijk proberen te zijn". "We zullen ons daar tegen moeten wapenen en om vanaf minuut één enorme vechtlust op de mat te brengen". "zonder strijd zullen we de onderliggende partij zijn en dat is niet wat we willen". "We willen gewoon het inactief en druk op hun verdediging neerleggen zonder ruimtes weg te geven zodat zij gevaarlijk kunnen worden". "Vanuit de ziekenboeg positieve verhalen, Rob Vos is weer fit en Niels de Groot zal vermoedelijk volgende week weer aansluiten". "Al met al verwacht ik weer een mooie wedstrijd die hopelijk weer bezocht wordt door vele Schaijkse supporters".

De wedstrijd begint zoals gebruikelijk om 14.30 uur op sportpark De Voskuilen en staat onder leiding van scheidsrechter Grens.

Tagged under Club