• Gepubliceerd in Clubnieuws

Van oudsher is dit de wedstrijd van het seizoen. Herpinia - DAW is meer dan een gewone wedstrijd. Wie hem ooit gespeeld heeft weet wat er bedoeld wordt. Het zijn wedstrijden op het scherpst van de snede. Vroeger liepen de twee dorpen helemaal leeg om dit te kunnen zien. De spelers moeten er vooral ook van genieten. Gemotiveerd zullen de 22 op het veld ongetwijfeld zijn.

Trainer Sander Strik mist in ieder geval de gebr Suppers. Het spelen van Paul Sweep is twijfelachtig, hij viel afgelopen zondag uit in de wedstrijd tegen Rhode. DAW heeft een fitte selectie, behalve Rens Wijnakker is iedereen present. Herpinia speelt met veel passie en probeert zo snel mogelijk bij het doel van de tegenstander te komen. Alles gaat gepaard met veel strijd. DAW zal zich daar tegen moeten wapenen door tenminste net zoveel strijd op de mat te leggen en voetballend dan proberen de meerdere zijn.

Trainer Rob van Griensven over zondag. "Herpinia-DAW is weer een mooie wedstrijd". " De trainingen van de week waren van een hoog niveau, de kunst is om dit in de wedstrijd ook te laten zien". Verder,"we moeten van onze eigen kracht uit gaan, plezier uitstralen en genieten van deze derby". Zowel Herpinia als DAW staan bekend om hun grote aantallen supporters die zowel uit als thuis de wedstrijden komen bezoeken. Het zal dus ongetwijfeld druk worden. De spelers zijn er klaar voor.

Scheidsrechter is de hr Vereijken uit Aarle-Rixtel die zal op zaterdag om 17.00 op sportpark De Wilgendaal de wedstrijd in beweging zetten. Zorg dat U er bij bent!

Tagged under Club