• Gepubliceerd in Clubnieuws

Volgens de ranglijst is dit de wedstrijd van de week in de 3e klasse D. Beiden met negen punten op de tweede plaats, één punt achter koploper Rhode. De ploeg uit St Oedenrode kan zelf goede zaken doen als men wint bij Achates. DAW hoopt te stunten tegen Nooit Gedacht. Volgens velen is Nooit Gedacht de ploeg die het beste uit de zomerstop is gekomen. Er vertrok niemand en er kwamen een aantal goede voetballers bij. Van vorig jaar weten we dat van de ploeg uit Geffen moeilijk te winnen was. Erg compact spelend en loerend op elk foutje. Daarbij is het een voordeel dat Jurgen van Wanrooij veel DAW spelers van haver tot gort kent.

We bellen met oud trainer Jurgen van Wanrooij en vragen hem naar de wedstrijd van zondag. Jurgen is realistisch en zegt: "Zondag zal de vorm van de dag bepalend zijn voor de uitslag". "De beschikbaarheid van spelers bijvoorbeeld".  "Afgelopen zondag misten we duidelijk afmaker Perry van Herpen". "We konden tegen Rhode de kansen die we kregen niet afmaken". Jurgen speelt geen verstoppertje en zegt desgevraagd "Perry is er zondag nog niet bij". Verder verwacht Jurgen twee voetballende ploegen en op de vraag hoe hij DAW denkt te bestrijden antwoord ie lachend. "dat vertel ik je zondag om half vijf". We bedanken Jurgen en tot zondag!

Dan DAW, kan het de stijgende lijn van de tweede helft tegen Avesteyn voort zetten. De training van dinsdag was weer van een hoog niveau. Trainer Rob van Griensven "Ja, klopt, zoals we soms op de trainingen dingen laten zien heb ik dit seizoen in de wedstrijd nog niet gezien". "Ik ben ervan overtuigd dat dit uiteindelijk een keer wedstrijdniveau wordt". "Het is duidelijk dat dit ook te maken heeft met de tegenstander, laten die dat allemaal toe". Rob dan over de wedstrijd van zondag: "We missen zondag sowieso Dirk van den Hoogen, Tom den Ouden is nog een twijfelgeval, maar met die blessure (hamstring red.) willen we wel voorzichtig zijn, zeker ook omdat we volgende week geen programma hebben". "Nooit Gedacht is volgens mij een titelkandidaat, compleet gebleven, en in elke linie een voetballende versterking gekregen". "Zondag verloren ze ongelukkig bij Rhode". "Ze zullen zich willen revancheren".  Er wordt wat regen verwacht het veld van Nooit gedacht kan dan zwaar zijn als het nat is. Dit zal ongetwijfeld invloed hebben op de spelers en de gebruikte schoeisels. Vorig jaar werd hierdoor de wedstrijd min of meer beslist. Voor het publiek gewoon een paraplu mee of anders op de tribune. Zondag half drie trappen beide ploegen af op sportpark de Biescamp onder leiding van scheidsrechter Schuijling uit Oss.

Tagged under Club