• Gepubliceerd in Clubnieuws

Zondag komt het Ottersumse Achates op bezoek bij DAW. Achates heeft tot nu toe 5 punten vergaard uit de eerste 5 wedstrijden en staat voor Ottersumse begrippen te laag. De ambitieuze club van trainer Ernst wil natuurlijk weg uit de onderste regionen. Afgelopen week speelde het voor de beker tegen 1e klasser Sparta'25 en capituleerde pas laat in de tweede helft. Doorgaans speelt de ploeg met drie spitsen. Vorig jaar pakte DAW thuis een punt op het kunstgrasveld en won het ietwat  tegen de verhouding in, onder Siberische omstandigheden in Ottersum.  

Dan DAW. Het slechte nieuws is dat spits Dirk van den Hoogen er niet bij zal zijn, de enkelblessure behoeft nog enkele weken rust. Rob Vos is zijn logische vervanger. Tom den Ouden is weer voldoende hersteld en maakte weer minuten in de oefenwedstrijd tegen FC de Rakt. Tom zal dan ook terugkeren in het elftal is de verwachting. Trainer Rob van Griensven is wel tevreden met aantal behaalde punten tot nu toe maar allerminst tevreden over het vertoonde veldspel. Rob: "Als je de ziet hoe we trainen dan is dan soms fenomenaal in het positiespel."  "Daar kunnen we op wedstrijdniveau nog enorme stappen maken." Rob over wedstrijd van zondag: "Dat Achates maar 5 punten heeft zegt me niets, wat ik gehoord heb is dat ze een goede voetballende ploeg hebben." "We zijn dus gewaarschuwd!"

Scheidsrechter van dienst is de heer van Munster en de wedstrijd begint zoals gebruikelijk om half drie plaatselijke tijd. Namens spelers en begeleiding wellicht tot zondag.

Tagged under Club