• Gepubliceerd in Clubnieuws

De laatste wedstrijd van de 1e periode staat op het programma. DAW heeft nog een kansje om deze periode te winnen. Voorwaarde één is dat het zelf wint en dat Rhode en Margriet verliezen en Boekel Sport niet wint. Rhode heeft een lastige uitwedstrijd in Ottersum en Boekel Sport moet naar Siebengewald. Margriet heeft de beste papieren het speelt thuis tegen het kwakkelende Venhorst, maar mist door een schorsing Joey Schuurmans. Bij Venhorst keert Tom van de Boogaart weer terug. Al met al theorie, zaak gewoon om zelf te winnen, en dan na afloop maar zien wat de concurrentie gedaan heeft. Maar het is en blijft voetbal.

DAW dus naar oud trainer Jurgen van Wanrooij die met zijn ploeg donderdag verloor tegen hoofdklasser Venray. Nooit Gedacht mist in ieder geval Youri Kamminga door een schorsing voor diens aandeel in een opstootje tegen Margriet. Trainer Jurgen van Wanrooij over zondag. "De verschillen in deze klasse zijn klein". "Het zal van de vorm van de dag en wedstrijdmentaliteit afhangen wie er de punten pakt.".

Dan DAW. De blessurelijst is aanzienlijk geslonken. DAW reist met een vrijwel fitte groep naar Sportpark de Biescamp. Alleen Bas van der Ven is nog niet geheel fit en Rob Vos een twijfelgeval. Trainer Rob Van Griensven over zondag. "Zaak is gewoon om weer eens te winnen".  "Met een bijna fitte groep worden de kansen wel groter". "Iedereen kan van iedereen winnen dus waarom wij niet in Geffen". Rob is het eens met collega Jurgen van Wanrooij, "het verschil zal hem zondag zitten in de details". DAW is er klaar voor. 

Zondag dus weer een mooie wedstrijd aanvang half drie onder leiding van scheidsrechter Schuilling uit Oss. Tot dan!

Tagged under Club