• Gepubliceerd in Clubnieuws

DAW C3 had in de najaarscompetitie een structureel tekort aan spelers en door veel inzet van de DAW C3-leiding en hulp van andere DAW-teams heeft DAW C3 toch de competitie kunnen uitspelen. Om ook de voorjaarscompetitie te gaan spelen met dezelfde aantal spelers zou voor zowel leiders als spelers weer een grote inspanning vergen.
Met deze informatie heeft het jeugdbestuur besloten om DAW C3 op te heffen, DAW zal dus na de winterstop met 4 i.p.v 5 C-teams in de competitie uitkomen.


Na 2 bijeenkomsten hebben alle direct betrokken leiders hun bijdrage geleverd en zijn diverse ideeƫn op tafel gekomen. Er is gekozen om de "pijn" te verdelen over een zo groot mogelijk aantal teams, en wel DAW B1 t/m DAW C5. Het jeugdbestuur heeft deze bijeenkomsten en de bijdrage van de leiders als zeer constructief ervaren.


De wijzigingen betreffende spelers en begeleiders gaan in op 1 januari 2014, dit geldt ook voor de trainingsavonden. Voor betrokken spelers en begeleiding een verzoek om goed op deze site te kijken. De nieuwe teamindelingen vind je onder 'Jeugd/Teamindelingen', de nieuwe trainingstijden staan onder 'Jeugd/Trainingen'.


Mochten er toch nog vragen zijn kan er telefonisch contact opgenomen worden met de klassecoƶrdinatoren.

Namens het jeugdbestuur van DAW een prettige en sportieve 2e helft van het voetbalseizoen.