• Gepubliceerd in Clubnieuws

Na 11 cursusavonden en de nodige studieuren thuis en op het veld heeft KNVB docent Jurgen van Wanrooij op woensdag 5 februari aan maar liefst 14 Schaijkse cursisten het diploma D/E/F-pupillentrainer uitgereikt. Ook een vijftal buitendorpse deelnemers mocht het diploma ontvangen.

In oktober zijn de 17 Schaijkse en 6 buitendorpse deelnemers fanatiek aan de slag gegaan onder leiding van Jurgen en Amir om zich te ontwikkelen in het coachen en trainen van pupillen. De grote groep DAWers was gedreven en fanatiek. Regelmatig werden felle discussies met o.a. Jurgen gevoerd hoe je een en ander het beste aan zou kunnen pakken (toch, Stef?). Dit alles met wederzijds respect en er altijd op uit om een betere trainer te worden. Iets wat precies past in de visie van DAW. De cursisten hebben inzicht gekregen hoe een training op te bouwen, hoe spelers te coachen en hoe accenten te leggen om spelers BETER te LEREN VOETBALLEN. Terecht kon Jurgen dan ook het groot aantal diploma’s met trots overhandigen. Alle deelnemers hadden keurig een logboek ingeleverd met daarin de nodige opdrachten en uitgewerkte trainingen. Ook hadden alle cursisten zelf een trainingsonderdeel uitgevoerd op de cursus wat door alle andere cursisten en docenten beoordeeld werd.

DAW kan met recht trots zijn op de 14 deelnemers die namens onze vereniging hier aan deel hebben genomen en het diploma hebben mogen ontvangen. Stef, Johan, Akram, John, Aswin, Sander, Kim, Roel, Inge, Freek, Mark L, Mard vd B, Gerard, Romano: van harte gefeliciteerd!

Mocht je voor het nieuwe seizoen geïnteresseerd zijn in deze of een andere cursus, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 06-46217052

20140205 213905 resized