• Gepubliceerd in Clubnieuws

Voor de trouwe fans staat de wedstrijd van vorig seizoen nog fris in het geheugen een ijzige poolwind woei over de Niersvallei. Kou hebben de supporters geleden, dit keer hopen we op een wat milder weertype. Of nog beter, hartverwarmend spel, strijd van de eerste tot in de laatste minuut en als het effe kan een driepunter mee naar Schaijk. Thuis werd gewonnen van Achates mede door een wonderschoon doelpunt van Aldair Rodriquez.

Achates speelde afgelopen zondag tegen Rhode. Stond na 90 spelen met 2-1 achter maar in blessuretijd pakte het alsnog de volle winst. Dit zal ongetwijfeld het zelfvertrouwen van de Ottersumse ploeg goed hebben gedaan. De ploeg klom gelijk uit de degradatiezone en heeft zelfs minder verliespunten dan DAW. De stand is momenteel behoorlijk scheef. Een nadeel voor een eerlijk verloop van de competitie. Zeker in een competitie waar nog tien ploegen in aanmerking komen voor de onderste plaatsen. Bij DAW is iedereen geheeld van de kleine pijntjes. Robbert Knipping is het enige vraagteken maar zal wel, met tas, meereizen naar Ottersum. Bij DAW moet het besef zijn dat elk moment in deze cruciale fase van de competitie van iedereen 100% aandacht en beleving gevraagd wordt. Te beginnen tegen Achates!

Ons "urste" hoopt natuurlijk weer op de trouwe fans om het spannend slot van de competitie mee te beleven. De wedstrijd begint om half drie en wordt in gang gezet door scheidsrechter Smits. Wellicht tot zondag!