• Gepubliceerd in Clubnieuws
Op donderdag 3 april 2014 organiseert voetbalvereniging DAW haar jaarlijkse sponsoravond. Op deze wijze wil DAW graag de vele toegewijde sponsoren en donateurs van de vereniging bedanken voor hun financiële ondersteuning.
 
paulsmitVorig jaar waren internationaal scheidsrechter Bas Nijhuis en zijn assistent Coen Droste te gast bij DAW en dat was een groot succes. Dit jaar belooft het opnieuw een prachtige avond te worden. Te gast is namelijk filosoof en cabaretier Paul Smit, die op dit moment één van de meest gevraagde sprekers in het bedrijfsleven is. In 2005 won hij nog de cabaretprijs ‘Grootst aanstormend talent’.
 
Paul Smit combineert humor met vakinhoud en zal ingaan op verschillende processen die binnen een organisatie spelen. Aan de hand van zeven ‘supercompetenties’ komen ook de werking van ons brein, het menselijk gedrag, en cultuurverandering en veranderingsmanagement in het bedrijfsleven aan bod. Uiteraard zullen ook de nodige voetbalmomenten de revue passeren.
 
DAW nodigt haar sponsoren uit in de kantine op Sportpark D’n Heuvel aan de Bossestraat 56 in Schaijk. De sponsoren zijn welkom vanaf 20.00u en mogen een introducé meenemen. Het officiële programma begint om 20.30u.