• Gepubliceerd in Clubnieuws

logo kleinBeste DAW'ers,

Wij vragen jullie aandacht voor de verenigingsactie van LanderNet. LanderdNet is het initiatief om geheel Landerd aan te sluiten op een (nog aan te leggen) glasvezelnetwerk.

Na een periode van onderzoek en onderhandelingen, is de projectgroep van LanderdNet er in geslaagd om met een gedegen concurrerende aanbieding te komen voor een eigen glasvezelnetwerk. Om financieel de aanleg van het nieuwe glasvezelnetwerk van LanderdNet mogelijk te maken moet 50% van alle huishoudens en bedrijven uit de gemeenschap van Landerd bereid zijn de overstap te maken. Dat zijn ruim 3.000 nieuwe aanmeldingen waar ze een vraagbundeling voor houden en waar ze alle hulp bij kunnen gebruiken!

Daarom hebben ze een speciale verenigingsactie waarmee wij voor de clubkas geld kunnen verdienen. De actie houdt in dat elke aanmelding € 10,- waard kan zijn voor onze clubkas. Voorwaarde is dat het project van LanderdNet dan wel door moet kunnen gaan met de aanleg van het netwerk (dus 50% aan inschrijvingen).

Het enige wat een aanmelder daarvoor hoeft te doen is 'DAW Schaijk' invullen bij 'verenigingsactie' op het aanmeldformulier. Dus kies je voor het overstappen naar LanderdNet, vul dan onze naam op de juiste plek in! Op de volgende site is meer informatie te vinden: http://www.landerdnet.nl/aanmelden

Alvast bedankt voor jullie tijd en moeite!


Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van Voetbalvereniging DAW Schaijk
Henrie Lamers (voorzitter) en
Erwin Christiaans (penningmeester)