• Gepubliceerd in Clubnieuws

Zondagmiddag 1 juni stond het beslissingsduel tussen Margriet en Nooit Gedacht op het programma, maar in de ochtend vond de strijd om de Piet Lange bokaal (in de volksmond bekend als het Ontspanningstoernooi) plaats.

Onder mooie weersomstandigheden werd het toernooi afgewerkt in wedstrijden van ieder 12,5 minuut. Na de poulewedstrijden gingen de nummers 1 en 2 van de beide poules door naar de halve finales. Deze gingen tussen Heeschie´s Koorknaapjes, Goei Toei, FC en ´t Schoenmakertje 1. Uitendelijk wisten Heeschie´s Koorknaapjes en ´t Schoenmakertje 1 de finale te bereiken. Hierin kwamen de jonge veulens van ´t Schoenmakertje 1 nog op voorsprong, maar werden uiteindelijk toch geklopt door de ervaring van Heeschie´s Koorknaapjes (2-1).

Heeschie's Koorknaapjes, bestaande uit Sylvester Rodrigues, Aldair Rodrigues, Joost van Dongen, Erwin Christiaans, Maikel van Orsouw, Mike van Son, Ron Appelhof, Rik van der Linden en Tom Appelhof namen de beker en wisselbeker van de organisatie in ontvangst.

Bij deze: Activiteitencommissie, scheidsrechters en barpersoneel: bedankt voor het mogelijk maken van dit toernooi!

 

  Piet Lange Bokaal