• Gepubliceerd in Clubnieuws

DAW Dames1 heeft een sterk seizoen achter de rug, waarin een 2e plaats is behaald achter kampioen Amstenrade. Ook bereikten de dames de halve finale in de KNVB-beker. En omdat de dames ook de 3e periodetitel hebben behaald, mag het mee gaan strijden in de nacompetitie voor promotie naar de 1e klasse.


Afgelopen zondag werd de competitie afgesloten met 9-1 overwinning op Heksenberg, waarmee er met veel zelfvertrouwen aan de nacompetitie begonnen kan worden. Met 17 overwinningen, 2 gelijke spelen en 3 verliespartijen en een doelsaldo van 75-24 werd de 2e plaats in de competitie veilig gesteld. Met verzorgd combinatievoetbal en leunend op een solide verdediging, zien de dames de nacompetitie met vertrouwen te gemoed.


Zondag 11 mei a.s. speelt DAW Dames1 thuis tegen de nummer 9 uit de 1e klasse, RKVVL Polaris uit Maastricht. Een oude bekende, want Polaris werd vorig jaar kampioen in de 2e klasse. Een week later zal er in Maastricht de beslissing vallen wie tegen de winnaar van SNA – Eldenia2 mag strijden voor de felbegeerde plaats in de 1e klasse (landelijk).

Tagged under Club