• Gepubliceerd in Clubnieuws

Zondag om half vijf weten Achates, Festilent, Venhorst en DAW waar ze aan toe zijn. Wordt het nog een jaar derde klasse of moet men een stapje terug doen. Een derde mogelijkheid is het spelen van de nacompetitie. Van belang is hierbij ook, naast het puntenaantal, het doelsaldo. De nummer 10 van de ranglijst wordt bepaald door het doelsaldo van de competitie. Ter info, DAW heeft een saldo van 0 Venhorst van +1 Achates en Festilent van -8. Voor de nummer 11 geld dit niet, dit is namelijk een rechtstreekse degradatieplaats. Bij een gelijke stand hier volgt een beslissingsduel.

DAW speelt zondag thuis tegen Avanti'31 uit Schijndel. Bij DAW keren de geschorste Rik Willems en Nicky van Son terug op het wedstrijdformulier. Ook Mark Raaijmakers en Niels de Groot zijn er weer bij. Robbert Knipping begint zeker op de bank, hij is nog onvoldoende hersteld van zijn blessure. Bij Avanti ontbreken de geschorste spelers Smits en van Weert. Avanti'31 kan nog een periode overnemen van de as. kampioen, dan zal het zelf moeten winnen en Boekel Sport zal moeten verliezen.

Kortom spanning volop, een zondag om naar uit te kijken. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Kessels uit Helmond. Tot zondag!

Tagged under Club