• Gepubliceerd in Clubnieuws

Met nog twee wedstrijden te gaan is in deze competitie nog van alles mogelijk. Rechtstreekse degradatie, nacompetitie voor degradatie maar zelfs een plek in de nacompetitie voor een plek in de 2e klasse is nog mogelijk voor DAW. Trainer Rob van Griensven is echter duidelijk. "In eerste instantie richten we ons op handhaving". "Mocht het zo zijn dat dit doel verwezenlijkt is dan gaan we ons richten op de derde plek". Voorwaarde is dat we zelf winnen in Siebengewald van Stormvogels'28.

Iets wat nog niet gemakkelijk zal zijn. Stormvogels'28 speelde na de winterstop pas éénmalig gelijk en had ook nog een mooi bekeravontuur.  Dit resulteerde uiteindelijk in uitschakeling tegen topklasser JVC Cuijk. Maar het dwong wel plaatsing af in het landelijk bekertoernooi.

De ploeg van trainer Tax heeft een sterke en ervaren as. DAW daarin tegen, moet het zonder een waslijst van geschorste en afwezige spelers doen. Het elftal dat zondag zal starten zal op een aantal plaatsen gewijzigd zijn. De jongens die zondag starten kennen het belang van de wedstrijd en zullen alles geven om voor een goed resultaat te vechten. Want één ding heeft de wedstrijd in Rhode ons geleerd, wanneer men alles geeft dan is het heel lastig winnen van DAW. Dit zal dan ook zondag weer de basis moeten zijn.

Scheidsrechter Schuijling is de leidsman. DAW rekent weer op de massale steun van de zijn trouwe supporters, zeker in deze spannende ontknoping. Namens spelers en staf tot zondag!

Tagged under Club