• Gepubliceerd in Clubnieuws
Voor de zomervakantie is LanderdNet gestart met de eerste fase van de campagne voor de aanleg van glasvezel. In een periode van circa 8 weken is veel informatie verspreid en zijn er informatiebijeenkomsten geweest. Deze week is fase twee ingegaan met de campagne “Glasvezel voor een bloeiend Landerd”.
 
Dit motto geeft kernachtig weer waar glasvezel voor staat. Nieuwe mogelijkheden en toepassingen op gebied van zorg, onderwijs, beveiliging en ontspanning, letterlijk tot in de woning, worden via glasvezel voor ons bereikbaar. Voor jong en oud. Voor nu en in de toekomst. Niet alleen voor de kernen maar ook voor de bewoners in het buitengebied en bedrijventerreinen. Kortom glasvezel is er voor iedereen.
 
1.      Met een super aanbod van € 28,50 voor de eerste 3 maanden is glasvezel nu zelfs goedkoper dan Ziggo of KPN!
2.      U betaalt GEEN borg
3.      De monteur sluit straks de TV, computer en telefoon GRATIS aan.
4.      Kans op het winnen van een jaarabonnement twv € 598,- (onder de aanwezigen op de inschrijfdagen worden tientallen jaarabonnementen verloot)
5.      Voor meer informatie of eenvoudig aanmelden kijk op de website van Landerdnet: http://www.landerdnet.nl
 
Doe mee en maak kans op een gratis jaarabonnement internet, radio/tv en telefonie twv. 598 euro. Er worden tientallen abonnementen verloot!
 
Op woensdag 22 en zaterdag 25 oktober worden huis-aan-huis posters bezorgd. Door de poster zichtbaar voor het raam te hangen geeft u niet alleen aan het initiatief te steunen maar maakt u daarmee ook kans op het winnen van een gratis jaarabonnement internet, radio/tv en telefonie. Heeft u zich al aangemeld dan hoeft u alleen maar de poster zichtbaar op te hangen.
 
Als u de poster heeft opgehangen en naar de inschrijfdag komt maakt u kans op het winnen van een van de superprijzen.
 
De inschrijfdag in Schaijk is op 19 november, De Potter (Schutsboomstraat 33), aanvang 19.30 uur.
 
Als het na een jaar niet bevalt gaat u gewoon eenvoudig terug naar uw huidige dienstenaanbieder. Met de komst van glasvezel heeft u niet alleen zelf het voordeel, maar maakt u het ook mogelijk dat de bewoners in het buitengebied en de bedrijven op de bedrijventerreinen ook de beschikking krijgen over het toekomstvaste netwerk. Een netwerk waar elke partij diensten over kan aanbieden. Diensten die u meer comfort zullen geven op gebied van zorg, onderwijs, ontspanning en leefbaarheid. Voor u en uw dorpsgenoten maximale keuzevrijheid. Door deze keuzevrijheid zal de concurrentie worden bevorderd en zullen de mogelijkheden worden vergroot. Dit zal ongetwijfeld leiden tot scherpe tarieven waar u als inwoner van Schaijk dan weer van profiteert.
 
Indien het project nu niet doorgaat is het maar de vraag wanneer dan wel. Als u de voordelen op een rijtje zet en zich afvraagt wat u feitelijk te verliezen hebt? Laat Landerd bloeien en meld u eenvoudig aan via http://www.landerdnet.nl/online-aanmelden
Tagged under Club