• Gepubliceerd in Clubnieuws

Beste DAW-er,

Inmiddels zijn we al een aantal jaren gewend aan de bardiensten. Over het algemeen vervult iedereen netjes zijn/haar bardienst of geeft aan deze niet te willen draaien. Momenteel zijn we eraan gewend dat deze diensten door de barcommissie worden ingepland, waarbij er rekening wordt gehouden met heel veel wensen.

Het is voor de barcommissie niet langer meer te doen om met al deze wensen rekening te houden. We gaan de opzet van het plannen dus vereenvoudigen. Voor iedereen. Dat gaat als volgt: je krijgt voortaan een uitnodiging via datumprikker.nl en kunt jezelf inplannen wanneer jij zelf kan/wil.

Werkwijze:

1. Je krijgt een uitnodiging via datumprikker.nl met het onderwerp DAW Bardiensten

2. Je opent de uitnodiging

3. Volg de stappen en kies 1x een datum en tijd

4. NOTEER DEZE DATUM EN TIJD IN JE AGENDA!

5. Klaar

Degene die als eerste komt heeft de meeste keus, dus wil je een drukke of juist een rustige bardienst, zorg dat je er dan snel bij bent. Als iemand een tijd ingevuld heeft, kan er geen tweede persoon meer ingeschreven worden. Dus hier is het gezegde “Wie het eerst komt, wie het eerst maalt” zeer van toepassing.

Vul je geen datum in, dan plant de barcommissie jouw dienst in, waarbij er met geen enkele wens rekening zal worden gehouden.

Tip: installeer de datumprikker-app op je telefoon, registreer je daar met je mailadres (waarop je ook bij DAW bekend bent) en je kunt heel eenvoudig via je telefoon je voorkeur ingeven. Makkelijker kan niet!

We gaan er vanuit dat we kunnen rekenen op jullie medewerking en flexibiliteit.

Met vriendelijke groet,

De Barcommissie.

Tagged under Club