• Gepubliceerd in Clubnieuws

Keeperstrainer Rudie Geurts, start vrijdag 18 september met een keeperscursus voor alle jeugdkeepers uit de regio op sportpark “De Wilgendaal” in Herpen.

Keepersschool Rudie Geurts Jeroen Janssen geeft nu al zo’n 5 jaar cursussen, bestaande uit 10 trainingen, bij verschillende clubs uit de regio. Dit najaar starten zij dus bij v.v. Herpinia uit Herpen. Keepers en keepsters uit de regio die bij de junioren of pupillen spelen kunnen zich aanmelden. Deze cursus is bedoeld om jonge keepers techniek bij te brengen of om die te verbeteren. Ook wordt er speciaal aandacht geschonken aan het meevoetballen, het coachen en het opbouwen vanuit het perspectief van de keeper. De deelnemers krijgen tien weken les van Rudie Geurts en Jeroen Janssen.

Rudie is al jaren keeperstrainer op hoofdklasse-niveau en momenteel werkzaam bij Udi’19 uit Uden. Jeroen Janssen is onder andere de voormalige trainer van de jeugdkeepers bij FC Den Bosch. 

Geïnteresseerden kunnen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie over de keeperscursus of voor het aanmeldingsformulier.

Tagged under Club