• Gepubliceerd in Clubnieuws

Wat een spannende dag. De eerste training van het g-team. Hij startte met een rondleiding door onze voorzitter Henrie. Nieuwsgierig waren sommigen naar het sportpark. Ook hebben we nu eindelijk antwoord op de vraag hoeveel douches iedere kleedkamer heeft!

Maar...er moest natuurlijk ook gesport worden. Op het al drukke sportpark betraden we het veld. Na een warming up waar enkele toch wel even lieten zien hoe snel ze waren ook nog wat baloefeningen. Uiteindelijk nog schieten op doel met als eindoefening penalty's. Iedereen heeft een keer kunnen scoren.

Wat een euforie!

Na deze toch wel al wat zware training een lekker glaasje ranja. Die hadden we wel verdiend! De grootste verrassing was toch wel dat de supportersvereniging ook nog even langs kwam en ons voorzag van een DAW-sjaal. Na nog wat handjes klap van bekende (onder andere DE prins van ons Moesland) ging ieder weer huiswaarts.

18 juni gaan we ook nog de velden op en dan hopen we in september wekelijks te gaan trainen. Hopelijk het begin van iets heel moois...

Iedereen bedankt voor het enthousiasme! Deze dag pakken ze ons al niet meer af! Bekijk hier alle foto's!

DAW Gvoetbal1

DAW Gvoetbal2

DAW Gvoetbal3

Tagged under Club