• Gepubliceerd in Clubnieuws

ALV maandag 26 september 2016, 20.30 uur, Kantine DAW, Bossestraat 56, Schaijk

Programma

  1. Welkom
  2. Emos en DAW vanaf de start in juli 2014
  3. Stand van zaken op dit moment
  4. Input en discussie
  5. Stemming: Het bestuur van RKSV DAW vraagt haar leden toestemming om de procedure tot fusie met Emos op te starten en tot een fusievoorstel te komen. 
  6. Afsluiting

Het fusievoorstel wordt op de ALV van 28 november aan de leden voorgelegd. Op de ALV van 28 november wordt dus pas om een fusiebesluit gevraagd, maar de toestemming om tot een fusievoorstel te komen is noodzakelijk in de totale procedure. De leden van Emos hebben op hetzelfde moment ook een extra Algemene Ledenvergadering. Ook het bestuur van Emos vraagt haar leden om toestemming om de procedure tot fusie met DAW op te starten en tot een fusievoorstel te komen. Beide vergaderingen moeten akkoord geven om de procedure in te kunnen gaan.

Stemmen kan vanaf 18 jaar
Ben je jonger dan 18 jaar en wil je toch je stem uitbrengen? Dat kan! Je ouder/wettelijk vertegenwoordiger is welkom op de ALV om namens jou te stemmen. Deze stem is adviserend en telt niet mee als beslissende stem om tot een meerderheid te komen.

Niet aanwezig en toch stemmen?
Kun je niet bij de vergadering zijn, maar wil je toch je stem uitbrengen? Vraag hiervoor de volmacht op bij het secretariaat van DAW (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

Tagged under Club