• Gepubliceerd in Clubnieuws
Het heerlijk middagje was aangebroken afgelopen zondag. Vol verwachting konden we eindelijk de muntautomaat laten zien aan iedereen, waarmee een lang gekoesterde wens van de barcommissie in vervulling is gegaan.

Vanaf afgelopen weekend is het voortaan mogelijk om contactloos te betalen voor de munten. Voor de meesten onder ons is dit al bekend terrein, voor de enkeling die nog niet weet hoe dit in zijn werk gaat: volg de aanwijzingen op de automaat of vraag iemand achter de bar om mee te helpen. Veel betaalpassen zijn geschikt voor contactloos betalen, maar nog niet allemaal. Of jouw pas geschikt is, is te zien aan het volgende teken op uw bankpas.  contactloos
 

Mocht uw nog niet geschikt zijn dan moet u contact opnemen met uw bank. Tevens is er de mogelijkheid om nog contant te betalen bij de automaat. MUNTEN ZIJN ACHTER DE BAR NIET MEER VERKRIJGBAAR.

 
De muntenautomaat zorgt niet alleen voor minder werk achter de bar en minder fouten in de telling, maar ook wat betreft veiligheid maken we hiermee een flinke stap. Vanaf heden zal er een stuk minder contant geld in de kantine aanwezig zijn. Daarom vragen we ook iedereen zoveel mogelijk contactloos te betalen.
 
Dit alles is mede tot stand gekomen door sponsoren die al aan DAW zijn verbonden en toch bereid waren nog iets extra’s te doen. Er zijn dan ook 5 verschillende nieuwe munten in omloop met de 5 verschillende bedrijfslogo’s erop. Aan de achterkant van de munt staat een boodschap die we bij DAW uitdragen; NIX 18. De logo’s zijn door Stijn van Lith passend gemaakt voor de munten.
 
De betreffende sponsoren zijn:

Van Hout’s aannemingsmaatschappij.
Bouwbedrijf onder directie van broer en zus waar kwaliteit het visitekaartje is.
 
Solar concept.
Top kwaliteit zonnepanelen voor de laagste prijs.
 
Platenburg spoorwerken.
Gecertificeerd voor alle werkzaamheden op en om het spoor.
 
Megens Electro
De service groothandel voor particulieren en ondernemers met eigen monteurs in dienst.
 
Maarten Bongers installatietechniek.
De specialist in de installatie van verwarming, sanitair, water, gas en riolering.
 
Sponsoren nogmaals onze hartelijke dank voor jullie bijdrage.

tn IMG 1113
Tagged under Club