• Gepubliceerd in Clubnieuws

Rotaryclub Schaijk-Land van Ravenstein hield in het kader van haar tienjarig bestaan op donderdag 8 december in de bioscoop Industry in Veghel een fundraising-avond voor het goede doel. Tijdens de drukbezochte avond in bioscoop Industry reikte de Rotaryclub cheques uit aan het G-team van DAW en de NCFS (Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting). Een cheque van maar liefst 1.000 euro was er voor trainingspakken voor ons G-Team! Daarnaast was er een cheque van 3.000 euro voor de NCFS, die zich sterk maakt voor mensen met taaislijmziekte.

Drie enthousiaste en betrokken jonge mensen uit Schaijk, Lieke Jacobs, Maartje Geurts en Jan van der Linden, gingen in mei van dit jaar aan de slag met het nieuwe G-team van DAW. "Wij vinden dat mensen met een beperking ook van leuke activiteiten als voetbal moeten kunnen genieten", vertelt het drietal. "Niemand staat buitenspel. Lekker trainen en oefenen op het voetbalveld. Normaal wat normaal kan, speciaal wat speciaal moet." Dit seizoen hebben onze G-sporters al diverse trainingen achter de rug en speelden zij hun eerste wedstrijd tegen Udi '19! Onlangs waren zij Team van de Week bij een wedstrijd van het eerste elftal van DAW. Na de winterstop wordt deelgenomen in competitieverband!

Rotaryclub sponsort G team

Informatie over wat de rotaryclub doet, vind je hier: www.rotary.nl/schaijklandvanravenstein Namens DAW enorm bedankt voor deze gulle gift!

 

 

Tagged under Club