• Gepubliceerd in Clubnieuws

Vacature trainer (M/V) Vrouwen-selectie

Met ingang van volgend seizoen zijn we op zoek naar een trainer/coach (M/V) voor onze Vrouwen-selectie. De ideale kandidaat verzorgt de training op dinsdag en donderdag en neemt de begeleiding van DAW Vrouwen1 op zondag voor zijn/haar rekening.

DAW Vrouwen1 speelt op dit moment in de landelijke 2e klasse.

Kandidaten met een ruime ervaing als Trainer/Coach op prestatief niveau (bij voorkeur in het bezit van het diploma UEFA-C/TC3) kunnen contact opnemen met de TC-coordinator van de Vrouwen-afdeling Ivon Derksen op 06  48560400 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vacature trainer (M/V) B-selectie

Tevens zijn we nog altijd op zoek naar een trainer voor onze B-selectie die bestaat uit DAW 4-5-6.

Trainingen voor deze selectie vinden plaats op de woensdag-avond vanaf 20.15 uur. (een andere avond is bespreekbaar). Voor deze functie nodigen we iedereen met ervaring als (jeugd) trainer van harte uit om te reageren. Contactpersoon: Gerard Manders. 06 11119831 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tagged under Club