Beste kaderleden,
 
Natuurlijk willen wij jullie ook dit jaar bedanken voor jullie inzet voor onze club. Daarom is er op vrijdagavond 7 december vanaf 20.00 het kaderfeest! Dit jaar gaan we een White Edition van het kaderfeest maken. Themakleding is niet verplicht, wel gewenst!!

Het kaderfeest is bedoeld voor ieder kaderlid boven de 18 jaar. Ook is je partner (ook 18+) van harte welkom. De meeste van jullie (kaderleden) hebben ook een email ontvangen met de uitnodiging erin, maar mocht je geen uitnodiging hebben ontvangen (mogelijk dat wij geen juist mailadres van je hebben) dan word je middels dit altikel alsnog uitgenodigd! 
 
Sinds dit jaar is het mogelijk om je op te geven via de volgende link vóór 1 december: https://www.survio.com/survey/d/Y7P9Z3Y4F3J0W3Q9N
 
Ook kan je dit formulierformulier invullen en vóór 1 december sturen naar dit adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (of uitprinten en in de brievenbus in de kantine stoppen). 
 
In de link en op het formulier is het mogelijk om je op te geven voor het zaalvoetbaltoernooi op vrijdag 28 december. Verder vragen wij je om in te vullen wie volgens jou de clubman/vrouw van dit jaar moet worden. De clubman/vrouw wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie bekend gemaakt. 
 
Hopelijk tot vrijdag 7 december! 
 
Met sportieve groet,
De activiteitencommissie DAW Schaijk 
 
DAW kaderavond