• Gepubliceerd in Clubnieuws

Op vrijdag 13 december jl. stond de Kaderavond weer op het programma. Een jaarlijks terugkerende traditie, georganiseerd om alle kaderleden die DAW Schaijk rijk is te bedanken voor de tijd en moeite die zij investeren in onze vereniging.

In het officieel gedeelte van de Kaderavond stond voorzitter Henri Lamers stil bij de enorme bijdrage van onze Maandagmorgenploeg aan de uitstraling van ons sportpark en de inrichting van de kantine. Daarna werden onze jubilarissen in de schijnwerpers gezet. De Vrijwilligers- en Activiteitencommissie heeft gigantisch veel tijd geïnvesteerd om de volledige kaderlijst up-to-date te krijgen. Daardoor kan dit jaar een inhaalslag worden gemaakt.

In totaal werden 22 jubilarissen in de schijnwerpers gezet die dit jaar al meer dan 12,5 jaar vrijwilligerswerk voor DAW en/of Emos verrichten. Ook gestopte kaderleden kregen hun welverdiende aandacht, met name de kaderleden die meer dan tien jaar lang kaderlid van DAW of Emos zijn geweest. Kaderleden die al meer dan 25, 40 of 50 jaar kaderlid bij DAW zijn, worden vanaf dit jaar tijdens de Nieuwjaarsreceptie in het zonnetje gezet. Ook dan krijgt een flink aantal vrijwilligers op basis van de geactualiseerde lijst alsnog de eervolle vermelding die hen toe komt.

Na zo’n feestelijke introductie van de avond was een stevige evaluatie op zijn plaats en die mogelijkheid werd maar al te graag benut. Al met al weer een feestelijke avond. We hopen dat volgend jaar nog meer kaderleden besluiten deze happening van dichtbij mee te maken.

Voor een fotoverslag: klik hier.

Tagged under Activiteiten