• Gepubliceerd in Clubnieuws
DAW A1 behaalde in de strijd tegen degradatie uit de hoofdklasse een belangrijke 2-1 overwinning op Berghem Sport A1 en deed de voorlaatste plaats hiermee over aan hetzelfde Berghem Sport.

DAW B1 wist de eerste wedstrijd na de winterstop ook winnend af te sluiten, HVCH B2 werd met 2-0 verslagen. DAW B1 neemt hierdoor verder afstand van de degradatieplaatsen in de 1e klasse.

DAW C1 kwam thuis tegen Boekel Sport C1 niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Vooral in de 1e helft werden vele kansen gemist door DAW, Boekel Sport wist te scoren uit zowat de enige mogelijkheid die ze kregen in de 1e helft. DAW en Boekel Sport staan samen op de 2e plaats in de 1e klasse.

DAW D1 speelde een uitwedstrijd tegen het laag geklasseerde Boekel Sport D1 en kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel. DAW D1 blijft hierdoor op de 4e plaats in de hoofdklasse.

Voor de overige ABCD-teams begon vandaag de voorjaarscompetitie. DAW B1 en C4 begonnen de voorjaarscompetitie goed, ze wonnen hun thuiswedstrijden van respectievelijk Berghem Sport B2 en EVVC C2.

De EF-teams speelden vandaag de laatste ronde van de zaalvoetbalcompetitie, volgende week begint voor hen ook de voorjaarscompetitie op het veld.