• Gepubliceerd in Clubnieuws
Zowel DAW F1 als DAW F2 wisten zich te plaatsen voor de bekerfinale van KNVB district Zuid II regio 1. De finales werden op Koninginnedag gespeeld bij VCO in Zeeland.

DAW F1 speelde in de finale van het bekertoernooi voor F-1 teams tegen JVC Cuijk F1 en won met 5-2. DAW F1 kwam met 1-0 voor maar JVC Cuijk F1 wist net voor de rust de gelijkmaker te scoren, 1-1. Na rust was DAW F1 duidelijk sterker en ze liepen geleidelijk uit naar een royale 5-1 voorsprong. Vlak voor het eindsignaal wist JVC Cuijk F1 nog te scoren. Eindstand 5-2 in het voordeel van DAW F1.

Eerder op de dag speelde DAW F2 de bekerfinale van het bekertoernooi voor F-reserveteams tegen Berghem Sport F2, een tegenstander waarin eerder deze week voor de competitie met 8-1 van werd verloren. Berghem Sport F2 was ook vandaag wat sterker maar wist niet te scoren, de spannende wedstrijd eindigde in 0-0. Strafschoppen moesten de beslissing moesten brengen en na een lange reeks strafschoppen kwam DAW F2 als winnaar uit de bus.

Door het winnen van het bekertoernooi zijn DAW F1 en F2 beiden geplaatst voor de districtsfinales van KNVB district Zuid II waarin ook de bekerwinnaars van de overige 5 districten van KNVB district Zuid II zullen uitkomen. De districtsfinales zullen op 5 of 6 juni worden gespeeld in het Limburgse Susteren.