• Gepubliceerd in Clubnieuws
Op zondag 12 september heeft DAW E1 gespeeld tegen SV Milsbeek E1, een voorwedstrijd voor Milsbeek 1-DAW 1.

De wedstrijd begon ca. 13.00 uur op het hoofdveld van SV. Milsbeek. Door de regenachtige omstandigheden werd er besloten om de wedstrijd te spelen met 9 spelers van elk team, waarbij het veld wel extra vergroot werd. Na enkele minuten aftasten werd er door DAW al snel gescoord. Na 25 minuten speeltijd stond het, tijdens de rust, 1- 2 voor DAW.

Na een korte pauze werd de bal door de DAW-ers sneller rondgespeeld en werden vele kansen gecreëerd door de Schaijkse pupillen. Tevens werd het duidelijk dat de DAW- strijders fysiek sterker werden en de einduitslag naar 1- 7 kon uitlopen. Na de wedstrijd werd door alle spelers een penalty genomen en gingen de spelers naar een warme douche. De voorwedstrijd was de laatste oefening voor de competitie, die  komende zaterdag van start zal gaan tegen Margriet in Oss.