DAW Schaijk zoekt een enthousiaste voetbaltrainer/coach voor het G-team!  DAW Schaijk heeft nu ruim vier jaar een succesvol G-seniorenteam (18-40 jaar). Wegens gebrek aan coaches en begeleiding vanaf de zomer 2020 zoeken we leiding voor op de zaterdagmiddag voor dit fantastische team.

Het doel van de training en wedstrijden: voetballen binnen het G-team van DAW Schaijk is voor de jongens en meiden een middel om positieve ervaringen op te doen, zowel op sportief- en sociaal emotioneel gebied. De nadruk ligt niet op de prestatie, maar op de ontwikkeling van de spelers binnen hun eigen mogelijkheden. Het positieve contact met de trainers en met leeftijdsgenoten binnen de veilige setting van het G-voetbal zorgt voor een gezonde ontwikkeling van het zelfvertrouwen. Bovendien is het natuurlijk ook belangrijk dat je er zelf ook heel veel plezier uit haalt als trainer/leider.

Wij zijn dus op zoek naar iemand die:

  *   Affiniteit heeft met mensen met een beperking

  *   Een positieve houding heeft;

  *   Duidelijk kan communiceren: enkelvoudige opdrachten, eenvoudig taalgebruik, voorspelbaar;

  *   Duidelijk kan structureren: een duidelijke structuur, veiligheid en voorspelbaarheid biedt;

  *   Op zaterdagen een wedstrijd kan begeleiden.

Nog geen ervaring met deze doelgroep? Geen probleem. Wij kunnen je helpen om aan deze doelgroep training te coachen.

Onze thuiswedstrijden zijn zaterdagmiddag van 14.45 uur tot 16.00 uur. Wij zijn dus op zoek naar iemand die ons op zaterdag kan helpen! Dat is onze grootste prioriteit. Op dinsdagavond (18.45 uur - 19.45 uur) kunnen we echter ook extra handjes gebruiken om Pierre, Sanne en Johnny te helpen.

Ben jij de coach die wij zoeken? Neem dan contact op met Pleun Vos, G-coördinator.

@: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (ook voor jongens:)

 T:  06-22796467