• Gepubliceerd in Organisatie

DAW Schaijk ontvangt u graag in onze grote en goed geoutilleerde kantine met royaal terras. U wordt snel en vriendelijk geholpen door onze vrijwilligers aan de bar en bij de snackcorner. We beschikken over een automaat voor munten en pinnen is ook mogelijk.


TeamFit logo voor website verenigingen De kantine van DAW Schaijk heeft het certificaat 'Gezonde Kantine' van Team:Fit verkregen. Dat betekent dat de kantine voldoet aan strenge eisen voor een gezond aanbod. We vinden een gezond voedingsaanbod en een gezonde uitstraling belangrijk voor onze club, omdat dit bijdraagt aan de gezonde leefstijl van onze leden en bezoekers. Daarom werken we volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum. We maken hiermee de gezonde keuze de makkelijke keuze! Onder meer door een jaarlijkse kantinescan van Team:Fit zorgen we er voor dat we aan deze richtlijnen blijven voldoen.

Voor de kantine (en de rest van de accomodatie en het sportpark) geldt dat u zich dient te houden aan het huishoudelijk reglement, of u nu speler, official, begeleider, supporter/ouder bent van DAW Schaijk of een andere vereniging.

Openingstijden kantine:

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 20.00 - 01.00 uur
Donderdag 21.30 - 00.00 uur
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 8.00 - 19.00 uur
Zondag 8.00 - 19.00 uur