Sponsor van de Maand - Pan en Zo

• Geschreven door Bart Bardoel
  • Hits: 169

Wie?
Pan en Zo, een mooi pannenkoekenrestaurant gelegen in de bossen van Herperduin. Het restaurant is van René en Daniëlle Hendriks. Een hecht team van ruim 90 personen zorgt ervoor dat de gasten niks te kort komen. Pan en Zo kenmerkt zich door een prettige sfeer, is laagdrempelig, mooie gerechten voor een betaalbare prijs. Naast Pan en Zo hebben René en Daniëlle Den Tol in Velp, Plasmolen en Beuningen.

Wat?
In een groene omgeving heeft Pan en Zo ruimte voor ruim 400 gasten. In de zomer kun je in de bosrijke omgeving buiten zitten. Bij Pan en Zo kun je terecht voor koffie met gebak, een uitgebreide lunchkaart, borrel met iets lekkers en de heerlijkste pannenkoeken uit de regio. Elke 3 maanden is er een nieuwe extra menukaart met mooie seizoensgerechten.

Waarom?
Voor Pan en Zo is sponsoring bij DAW vanzelfsprekend. Veel klanten komen uit de directe omgeving. Ook komen er veel collega’s van Pan en Zo uit Schaijk en zijn lid van DAW. De maatschappelijke betrokkenheid is belangrijk.

Wat wil je nog kwijt?
Een goede kwaliteit in een prettige sfeer staan bij Pan en Zo voorop. Eén van de koks, Bas van Zoggel, is al twee keer Nederlands kampioen pannenkoeken bakken geweest, dit op een wedstrijd op de Horecava.

Pan en Zo 1
Een pannenkoekenrestaurant in een groene omgeving.

Pan en Zo 2
Pan en Zo, er is veel aandacht voor een mooie en gezellige sfeer.

Pieter van den Brink komend seizoen hoofdtrainer korfbaltak!

• Geschreven door Erwin Christiaans
  • Hits: 130

𝐏𝐢𝐞𝐭𝐞𝐫 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞𝐧 𝐁𝐫𝐢𝐧𝐤 𝐤𝐨𝐦𝐞𝐧𝐝 𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧 𝐡𝐨𝐨𝐟𝐝𝐭𝐫𝐚𝐢𝐧𝐞𝐫 𝐤𝐨𝐫𝐟𝐛𝐚𝐥𝐭𝐚𝐤!
Komend seizoen staat Pieter van den Brink aan het roer bij onze korfbaldames. Pieter heeft zelf actief gekorfbald en een brede ervaring in de korfbalwereld. Zo heeft hij diverse verenigings- en bestuursfuncties vervuld. Als trainer is hij actief geweest bij DWS, KVS '21, GEKO, ZIGO, KV Rooi, Flash, Altior, DSV Diessen en de laatste vijf jaar weer terug bij Altior.

Pieter: "Ik ben van mening dat het best uitgebalanceerde team de grootste kans heeft om ver te komen. Naast korfbaltechnische vaardigheden zijn ook mentale vaardigheden van belang."

We wensen Pieter alvast veel succes toe en zullen hem binnenkort verwelkomen op sportpark D'n Heuvel!

𝗧𝗼𝗺 𝗦𝗰𝗵𝘂𝗶𝘁𝗲𝗺𝗮
De huidge trainer, Tom, verlaat DAW na drie seizoen. Na één jaar als trainer het tweede team getraind te hebben, heeft hij de laatste twee seizoen de touwtjes in handen bij het vaandelteam. Momenteel maakt Senioren 1 kans om te promoveren naar de Hoofdklasse in de zaal. Senioren 2 is dit seizoen enorm verjongd en heeft het hard te halen in de Reserve Hoofdklasse.
Tom heeft alle opties voor volgend seizoen nog open staan. Binnenkort gaat hij zijn keuze daarin maken. Wij wensen Tom veel succes in de tweede seizoenshelft en zijn ervan overtuigd dat hij deze periode met succes gaat afsluiten!

Pieter

Vacature trainer/coach DAW 3 voetbal

• Geschreven door Jan Janssen
  • Hits: 267

DAW Schaijk zoekt voor seizoen '23/'24 een trainer voor haar derde senioren voetbalteam. Dit seizoen hebben Bart Remmits en Devi Appelhof de functie als coach waargenomen. Rik van der Linden en Dirk van den Hoogen vullen de trainingsavonden in. We zijn erg tevreden met hoe deze 4 heren de vacature als team invullen, maar de voorkeur gaat uit naar één trainer/coach.

DAW Schaijk 3 maakt onderdeel uit van de A-selectie en komt uit in de reserve 3e klasse. Er wordt twee keer in de week getraind (dinsdag- en donderdagavond), aanvang 20.00 uur. De wedstrijden worden gespeeld op zondag.

We zoeken een trainer die in het bezit is van TC3/UEFA C. We staan hiernaast open voor sollicitanten zonder dit diploma, maar met voldoende ervaring als (jeugd)trainer.

Wanneer een geschikte kandidaat 1 avond in de week kan/wil trainen, dan is dit bespreekbaar.

Ben jij die ambitieuze trainer die met een mooie mix van jonge en ervaren spelers kan en wil werken?

Ben jij de trainer die de juiste combinatie weet te vinden tussen gezelligheid, ontwikkeling en presteren binnen deze spelersgroep?

Dan ben jij onze ideale kandidaat!

Contactpersoon voor deze vacature: Dirk van den Hoogen, coördinator A-selectie senioren voetbal: 06 28555793